Imatge de la portada del còmic Angel WingsAngel Wings

Yann i Roman Hugault

Barcelona: Norma, 2016

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Yann és un dels guionistes més reconeguts del còmic francobelga. Romain Hugault és un dibuixant que s’ha especialitzat en dibuixar històries d’aviació per a públic adult. Tots dos creen un còmic dins la tradició europea, amb imatges espectaculars i una història que ens porta a la Segona Guerra Mundial, el 1944, al Pacífic.

Viurem les aventures de la pilot Angela McCloud, que pateix la prohibició dels comandaments americans que les dones participin en missions de guerra i es veu relegada a ser una WASP, Woman Airforce Service Pilot, en teoria limitada a pilotar avions de transport. Però, vulgui o no, es veurà implicada en molta acció mentre investiga la mort de la seva germana.

El dibuix d’Hugault ens aporta un estil clàssic, molt cinematogràfic, on destaca l’ús del color i l’espectacularitat dels avions. A França aquesta sèrie té un gran reconeixement per part del públic lector de còmic de l’escola europea.

Recomana: Joan Falcó