El dimarts 19 d’abril, a les 19 h et convidem a una tertúlia d’art dedicada a aquesta singular pintura del modernisme català.

L’activitat estarà conduïda per les historiadores de l’art Margarita Pedrol i Anabel López, que analitzaran l’emblemàtica pintura conservada al MNAC. També es tractatà l’obra que la va substituir a la paret principal de la cerveseria d’Els Quatre Gats, on els mateixos personatges van en un flamant automòbil. Pere Romeu va ser barman en aquesta famós local de la Barcelona Modernista, en un moment on van coincidir grans artistes com Picasso, Mir i Nonell, entre d’altres intel·lectuals. Pintura i cartellisme de començaments del s. XX.

A càrrec de Margarita Pedrol i Anabel López.

Informació
  • Data: Dimarts 19 d’abril, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure