El divendres 8 d’abril, a les 19 h, la biblioteca acollirà la presentació del llibre Qui va matar l’Helena Juvany? del periodista Yago García.

“El 2 de desembre del 2001, Helena Jubany va aparèixer morta en un pati de Sabadell. L’havien llençat des d’una terrassa, despullada, cremada i amb una quantitat ingent de benzodiazepines a l’organisme. Setmanes abans havia rebut dos escrits anònims acompanyats de begudes adulterades amb la mateixa substància.

Montse Careta de seguida es va convertir en la principal sospitosa i va ingressar a presó. Tot i que era impossible que cometés el crim sola, el cas va anar morint al jutjat quan ella es va suïcidar, havent defensat fins a la sacietat la seva innocència.

A l’última fase de la investigació judicial, el periodista Yago García treu a la llum documentació inèdita i narra amb precisió penetrant la colpidora història d’un crim i d’una instrucció que han consternat l’opinió pública. Carla Vall, criminòloga experta en violències de gènere, posa a l’epíleg les paraules que ningú no ha emprat en més de vint anys.”

Font: Arallibres.cat

Informació
  • Data: divendres 8 d’abril, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure