El pròxim divendres 1 d’abril, a les 18 h, la biblioteca acollirà una nova sessió d’Història amb crispetes, la trobada per a la reflexió i el debat sobre fets històrics a partir d’imatges de pel·lícules.

Amb el títol: Novel·les pantallades, grans adaptacions literàries, veurem com la gran literatura s’adapta molt bé al format cinematogràfic quan davant i rere la càmera s’expressa la creativitat dels mestres de la història del cinema. Igualment, trobem pel·lícules que assoleixen alts nivells artístics gràcies a la inspiració de les grans plomes de la literatura universal. Novel·la i cinema mariden molt bé, com podrem comprovar i gaudir gràcies a l’Herman Melville, la Patrícia Highsmith, l’E.M. Forster, el Jean Genet o l’Stephen King, l’Akira Kurosawa, l’Orson Wells, el Luchino Visconti o el Sergei Bondarchuk, entre d’altres.

Gaudirem d’una sessió per a amants del cinema i la literatura, on compartirem la nostra afició novel·lística i cinematogràfica.

Activitat a càrrec de Xesco Montañez i José Luis Subías.

Imatges amb el títol: Un decàleg literari-cinematogràfic i portades de pel·lícules i llibres
Imatge amb els títols que es comentaran a la sessió
Informació
  • Data: divendres 1 d’abril, a les 18 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure