La Setmana de la Poesia torna a Sant Feliu fidel a la seva cita dels darrers onze anys. Aquesta nova edició recupera gradualment la normalitat després de dos anys marcats per les restriccions derivades de la pandèmia, i omplirà de lírica la ciutat entre el 17 i el 27 de març amb més de trenta espectacles entre recitals, teatre, concerts, performances o exposicions on la poesia serà l’eix vertebrador. Com ve sent habitual, aquestes jornades  donaran veu a artistes de tot el territori nacional, incloent-hi artistes emergents i projectes consolidats de Sant Feliu. Entre els darrers hi ha Desaprendiendo i Blvck Polo, que diumenge 20 de març a les 12 h actuaran a l’skate park del carrer de Mataró, o Carlos Gasca, un referent de l’escena independent que oferirà un concert dissabte 26 a les 19 h a la Sala Ibèria.

L’acte d’inauguració de la Setmana serà dijous 17 de març a les 20 h a l’Auditori del Palau Falguera a càrrec de la poetessa Núria Contreras, qui oferirà un recital basat en els versos del poemari En construcció amb què va guanyar l’edició del 2020 del Premi Martí Dot de poesia. 

Clica aquí per consultar el programa de la XI Setmana de la Poesia.

També podràs gaudir de la Setmana de la Poesia a la biblioteca, seu d’alguns dels actes.

Imatge del poeta Manuel Forcano

Divendres 18 de març, 18.30 h **Activitat cancel·lada**

Recital del poeta Manuel Forcano

Manuel Forcano, és professor de Literatura hebrea a la Universitat de Barcelona, traductor d’hebreu, àrab i anglès. L’autor farà un tast de la seva poesia publicada a llibres com Corint, Estàtues sense cap, Llei d’estrangeria o El tren de Bagdad.

Imatge d'un paisatge amb posta de sol

Dilluns 21 de març, 18.30 h

Recital poètic Batecs de vida, amb Margarida Bernús i Mañe

Margarida Bernús i Mañe ha dedicat la seva trajectòria a la pedagogia i al teatre infantil. La biblioteca acollirà la presentació del seu poemari Batecs de vida, un recull de versos que ens apropa al món íntim de la seva autora.

Sala Joana Raspall. Entrada lliure

Imatge d'una ploma escrivint unes lletres

Dimarts 22 de març, 11 h

Lectures en veu alta, a càrrec de BiblioVOLUNTARIS i Anabel López

Lectura col·lectiva de poemes d’autors com Agustín García Calvo, Luis Alberto de Cuenca, Idea Vilariño, Manuel Forcano, a més d’altres habituals com Joana Raspall, Joan Margarit o Miquel Martí i Pol.

Sala Joana Raspall. Entrada lliure

Imatge d'una mà agafant un micròfon

Dimarts 22 de març, 18 h

Taller de freestyle rap, a càrrec de Versembrant

Adreçat a infants i joves a partir de 12 anys.

Atreveix-te amb el rap! Crea les teves rimes i versos a partir de la improvització.

Sala Joana Raspall. Inscripcions obertes: presencialment a la biblioteca, per telèfon (93 685 01 86) o omplint el formulari online.