El dilluns 14 de març, a les 19 h, et proposem una la xerrada sobre Seül, la capital de Corea del Sud.

Joan Falcó ens farà un interessant recorregut per aquesta metròpolis plena de contrastos.

Seül vol dir “capital” en coreà i oficialment és la Ciutat Especial Seül. Dividida en dos pel riu Han, durant sis segles, fins a l’any 1945, va ser la capital de tota Corea. Està situada a prop de la Zona desmilitaritzada de Corea (ZDC), la frontera més vigilada del món. Es tracta d’una ciutat clau per al país, un gran un centre internacional de negocis d’una de les economies més importants d’Àsia.

Amb una població d’uns deu milions d’habitants i una àrea metropolitana amb uns 26 milions, Seül és la ciutat més gran del país. És el centre de l’anomenat Hallyu o Ona coreana, un neologisme que fa referència al seu paper com a exportadora de la cultura del k-pop i els k-drames a tot el món.

Et convidem a conèixer un munt d’aspectes molt diversos d’aquesta singular urbs.

L’activitat es farà a la Sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació
  • Data: dilluns 14 de març, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure