El dimecres 2 de març, a les 19 h, et convidem una nova sessió de Tertúlies de ciència, la trobada mensual de xerrades divulgatives al voltant de temes científics molt diversos.

En aquesta tertúlia Manuel J. Rodríguez ens parlarà del concepte genètic CRISPR, un acrònim que fa referència a una nova tècnica d’edició genètica que, com d’altres troballes i descobriments de la història, es deu a la serendipitat.

“De vegades els avenços científics s’impulsen a partir de meravelloses històries personals. Són històries on la curiositat, la tenacitat i la casualitat tenen un paper molt rellevant. Històries que s’allunyen de l’estereotip del científic genial enclaustrat al seu laboratori i que diuen molt de la forma com progressa la recerca científica en l’actualitat.”

Manuel J. Rodríguez

Departament de Biomedicina de la Universitat de Barcelona

Informació
  • Data: dimecres 2 de març, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure