Imatge de la portada del llibre Quin sidral de campamentQuin sidral de campament!

Pasqual Alapont

Cruïlla, 2003

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Veure disponibilitat a eBiblio (versió audiollibre)

Pasqual Alapont és un escriptor valencià nascut a Catarroja. A la seva obra trobem ficció per a adults, joves i nens i també obres teatrals. Entre els premis que ha rebut, destaquem l’Enric Valor de narrativa juvenil l’any 1984, el Joanot Martorell de narrativa el 2002, el Protagonista Jove, el 2004 i el Gran Angular el 2012.

Aquesta és una història de relacions entre un grup d’adolescents lluny de casa, amb tot allò que porten a la motxilla, la que penja de l’esquena i la personal i que en situacions especials o divertides, com les que es donen en un campament d’estiu, els faran aprendre i gaudir alhora.

En Víctor, la Lídia, en Silvestre i la Raquel, comparteixen amb les seves veus, en capítols curts els neguits, els dubtes, les febleses i també un necessari autoconeixement.

L’estil és àgil i col·loquial, proper, senzill i divertit alhora.


“Qui s’ha pensat que és? D’on s’ha tret que ell també m’agradava? Probablement em sentiria més a gust amb un vampir joguinejant amb la meua jugular que amb Silvestre besant-me. «Tu m’atraus», m’ha dit, «i sé que jo, en el fons, també t’agrade a tu, així és que…”