Tornen les Lectures en veu alta i ho fan en horari de matí, els dimarts 8 i 22 de febrer, a les 11 h.

Lectures en veu alta és una activitat amb una llarga trajectòria a la biblioteca Montserrat Roig. Cada quinze dies ens trobem per fer de la lectura una activitat oral i col·lectiva. Durant mitja hora, aproximadament, llegim en veu alta textos variats: relats breus, contes per a adults, rondalles i llegendes, fragments de novel·les, poesies, articles d’opinió, teatre…, d’autors d’arreu. L’activitat està dinamitzada per Anabel López i hi col·laboren diverses persones voluntàries.

És una trobada adreçada a tothom, oberta a aquells que gaudeixen del plaer de la lectura oral. Però, especialment, a aquells que puguin tenir alguna dificultat per a la lectura, ja sigui visual o d’atenció. Lectures en veu alta és una activitat inclusiva i flexible, on tothom és benvingut. Pots venir a escoltar o, si et ve de gust, també pots participar llegint. T’hi esperem!

Informació important
  • Data: dimarts 8 i 22 de febrer, a les 11 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure