El dimecres 2 de febrer, a les 19 h, et proposem una nova sessió de Tertúlies de ciència, la trobada mensual que ens ofereix xerrades divulgatives al voltant de temes científics. Aquest cop, Pere Ruiz Trujillo, enginyer químic i filòsof, ens parlarà d’un tema controvertit i que sempre sembla estar a l’ull de l’huracà: les pseudociències.

Les pseudociències aprofiten molt bé els temps difícils, com els que ens toca viure, per fer-se més visibles. Però els mecanismes en els quals es basen no són pas nous. Què són les pseudociències? Per què no funcionen? Per què ens pot semblar que “funcionen”?

L’activitat és farà de manera presencial a la Sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació important
  • Data: dimecres 2 de febrer, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure