Imatge de la portada del llibre Benvingut, nou mónBenvingut, nou món

DAQ

Barcelona: Zahorí Books, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

T’has aturat mai a pensar-hi?

Cada cop es fa més evident que la manera com vivim i fem les coses està maltractant el planeta, a totes les espècies i a les persones que hi vivim. Conèixer, reflexionar i proposar altres maneres de fer és fa més necessari que mai.

Ens hi acompanyes?

Amb aquest àlbum il·lustrat pots recórrer els principals reptes ambientals del moment i descobrir iniciatives creatives i innovadores que s’han posat en marxa arreu del món per tal de vetllar per la salut del planeta.

I si… ho fem diferent?

La periodista Anna Miracle i il·lustrador David Acevedo s’han conjugat per generar idees i conceptes de manera rigorosa, ben estructurada i amena a través del seu amor per la geometria, les formes volumètriques i els colors contrastats.

Benvingut!

Un llibre per compartir a casa i a l’escola, per ajudar a aflorar el nostre talent en la construcció d’un nou món.

Recomana: Muntsa Xufré

També et poden interessar: