L’Ajuntament de Sant Feliu ha convocat un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 47a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra.

Les obres s’han de presentar per via telemàtica, a través d’aquest enllaç, en un format digital compatible amb els estàndards informàtics tipus PDF.

El premi és obert a la participació de persones de fins a 36 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, i en quantitat suficient per integrar un volum, és a dir, aproximadament uns 300 versos. El premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l’Ajuntament durant l’any 2022.

El termini per presentar els treballs finalitza el 31 de gener de 2022. El veredicte es farà públic en l’acte del lliurament del premi, en el marc de la celebració de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat, que es desenvoluparà durant la segona quinzena de març de 2022.

Pots consultar les bases clicant en aquest enllaç: https://www.santfeliu.cat/documents/4195625/Bases_Premi_Marti_Dot.pdf.