El divendres 14 de gener, a les 18 h, et proposem una nova sessió d’Història amb crispetes. L’activitat es farà de manera online, a través de la plataforma Zoom, podràs accedir-hi clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/84484968579.

American Outsiders és un decàleg que explora el maridatge entre el cinema i la literatura nordamericana per donar continuïtat a una galeria de personatges i històries liminals, trajectòries vitals que travessen normes socials, convencions i que ens retornen una mirada crítica sobre la nostra suposada normalitat. A la càmera: Robert Mulligan, John Frankenheimer, Walter Salles, Denis Hooper, Riddley Scott, Jean-Marc Vallé, David Lynch, Matt Ross, Chloé Zhao i Nicolas Varnier. A la ploma: Walt Whitman, Thoreau, Jack Black, Harper Lee, Kerouac, Edward Abbey, Least Heat-Monn, Alice Munro, Noam Chomsky i Jessica Bruder.

Activitat a càrrec de l’historiador Xesco Montañez.

Imatge que conté els cartells de les pel·lícules i els llibres que es comentaran en l'activitat
Infografia dels títols que es comentaran a la sessió.
Informació important
  • Data: divendres 14 de gener, a les 18 h
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/84484968579