El dimarts 21 de desembre, a les 19 h, et proposem una nova sessió de Tertúlies de ciència, la trobada mensual que ens ofereix xerrades divulgatives al voltant de temes científics. El proper dilluns, el professor de secundària, Tomàs Padrosa ens parlarà d’un tema molt actual: el cotxe elèctric.

Emergència climàtica i transició energètica són dos conceptes que han passat a formar part de la nostra vida quotidiana. Informes científics, mitjans de comunicació, tertúlies, xarxes socials i cimeres internacionals ens recorden dia sí, dia també, la necessitat de refer la nostra manera de viure. Repensar la mobilitat és un dels aspectes més rellevants i urgents d’aquesta transformació que se’ns reclama. Fins a quin punt el cotxe elèctric pot ser-ne l’element clau?

L’activitat és farà de manera presencial a la Sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació important
  • Data: dimarts 21 de desembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure