L’activitat Història amb crispetes: Outsiders prevista per al divendres 17 de desembre canvia de data. Es farà el dilluns 20 de desembre a les 18 h.

Història amb crispetes és l’activitat mensual que t’acosta al món del cinema.

Sota el títol Outsiders, et presentem un maridatge entre cinema i literatura nord-americana, per aproximar-nos a una galeria d’històries i personatges que exploren el marges i els límits de les normes socials. Van un pas més enllà de les convencions, sovint observant-nos lúcidament, tal vegada gaudint i patint la solitud, però sempre expressant la més radical humanitat. Un viatge de la mà de les filmografies de Dennis Hopper, Sydney Pollack, Robert Aldrich, Walter Salles, Nicolas Vanier, Jean-Marc Vallée, Chloé Zhao… i Thoreau, London, Muir, Steinbeck, Stewart i Kerouac, entre d’altres.

L’activitat es farà de manera presencial a la biblioteca i està oberta a tothom. A càrrec de Xesco Montañez.

Imatge de la pel·lícula Hacia rutas salvajes (Sean Penn, 2007)
Informació important
  • Data: dilluns 20 de desembre, a les 18 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure