Imatge de la portada del llibre TanchoTancho

Lucía Lozano

Barcelona: Akiara Books, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí


Amb les primeres neus arribaven les grues als aiguamolls de l’illa de Hokkaido, al Japó. En Tancho sempre mirava l’estranya dansa que feien des de la seva finestra. Però un hivern tan sols en va aparèixer una parella…”


Aquest llibre s’inspira en la història real d’en Yoshitaka Ito, l’home que va alimentar les grues i les va salvar de l’extinció al Japó. 

L’interès de l’autora pels viatges i les vivències acull amb sensibilitat aquest relat d’amor i cura, amb perfecta sintonia amb el silenci de les imatges. Un àlbum que ens crida a la responsabilitat, al respecte i al coneixement i ens convida a viure en profunda harmonia amb el món animal.

Recomana: Muntsa Xufré