El dimarts 14 de desembre a les 19 h et proposem una Tertúlia d’art dedicada a la tradició pessebrista. Ens acompanyarà Joan Baeza, de l’Agrupació Pessebrista, amb qui coneixerem més detalls d’aquesta tradició nadalenca. L’activitat es farà de manera presencial a la biblioteca i està oberta a tothom.

Des del primer naixement, que la tradició atribueix a Francesc d’Assís, fins al pessebrisme contemporani han passat vuit segles. En la Tertúlia farem una breu síntesi històrica sobre l’origen dels pessebres, a més d’explicar la trajectòria de l’Agrupació Pessebrista de Sant Feliu, fundada l’any 1931 i algunes tècniques i materials que s’utilitzen en aquesta artesania nadalenca.

Informació important
  • Data: Dimarts 14 de desembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure