Si no has canviat mai el PIN del teu carnet de biblioteca, cal que modifiquis abans de l’1 de desembre. Accedeix a l’espai “El meu compte” del Catàleg Aladí, amb el teu carnet de la biblioteca i PIN actual i ves al botó “Modificar PIN”. Si no recordes el PIN actual tria l’opció Generar un nou PIN

El PIN (número d’identificació personal) és la contrasenya que, juntament amb el carnet de la biblioteca, es necessita per a poder accedir a bona part dels serveis i tràmits en línia (Internet i +, Wi-Fi, eBiblio…). Per raons de seguretat, cal que l’actualitzis periòdicament.

Recorda que si no l’has canviat abans de l’1 de desembre, el PIN quedarà inactiu i no podràs accedir a cap servei amb validació. Els serveis de la biblioteca que no tenen validació per PIN, com el servei de préstec, es podran utilitzar com habitualment.

Si tens qualsevol dubte cal que t’adrecis a la teva biblioteca o bé clica aquí.

Més informació: