En el marc del BiblioEXTRARADI, et proposem dues activitats al voltant de la pel·lícula Chavalas (Carol Rodríguez Colás, 2021), ambientada i rodada a Cornellà.

El dissabte 27 de novembre a les 19 h, es farà un cinefòrum al CineBaix (Joan Batllori, 21), que comptarà amb la presència de diverses persones de l’equip del film. Les entrades ja es poden comprar a la web de CineBaix i, a partir de divendres, a la taquilla del cinema. Clica a l’enllaç per veure la fitxa del film: http://www.cinebaix.com/cartellera/2021/2021-11-26/chavalas.php.

El dilluns 29 de novembre a les 18 h, la pel·lícula serà la protagonista de la sessió d’Història amb crispetes. L’equip habitual de “crispeteros”, Xesco Montáñez i José Luis Subías, parlaran amb la directora, Carol Rodríguez Colás. Es projectarà una selecció de fragments breus de diversos films, que seran el fil conductor d’una conversa oberta al públic, sobre els personatges, les situacions o els escenaris d’extraradi, però també sobre l’amistat, el gènere i la joventut.


La Marta, la Desi, la Soraya i la Bea, amigues inseparables a l’adolescència, tornen a trobar-se al barri per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Gairebé sense adonar-se’n, s’ajudaran a prendre decisions importants en les seves vides. El pas del temps i com són de diferents no serà excusa perquè la seva amistat prevalgui sobre tota la resta.

sensacine.com


Per consultar totes les activitats incloses al BiblioEXTRARADI, pots descarregar-te el programa en pdf clicant en aquest enllaç: https://drive.google.com/file/d/1h90-H6uY6hSCgpRwtQ0LYsxHAedULurL/view.

Informació important

Cinefòrum

  • Data: dissabte 27 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: CineBaix (Joan Batllori, 21)
  • Entrades a la venda a la web de CineBaix i a la taquilla, a partir de divendres

Història amb crispetes

  • Data: dilluns 29 de novembre, a les 18 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure