Del 15 al 30 de novembre pots participar al concurs d’Instagram Sorpreses als barris. Encerta a quin barri es localitzen les fotografies i guanya una panera cultural.

Com ho has de fer per participar?

  1. Segueix el perfil d’Instagram de @bibliosantfeliu.
  2. Els dimecres 17 i 24 de novembre, publicarem dos posts amb fotografies de Sant Feliu. Fes m’agrada als dos posts i, als comentaris, enumera els barris on se situen les fotografies, per l’ordre en què apareixen.
  3. Guanyarà qui encerti totes les fotografies i compleixi amb les bases per participar (seguir el compte de la biblioteca i haver fet m’agrada als posts). Si hi ha més d’una persona que ha encertat totes les fotografies, es farà un sorteig entre totes elles. En cas que no hi hagi ningú que encerti totes les fotografies, guanyarà qui n’encerti més i si hi ha empat d’encerts també es farà sorteig.
  4. Publicarem el guanyador o guanyadora el 2 de novembre per Instagram.

Per conèixer totes les activitats incloses al BiblioEXTRARADI, pots descarregar-te el programa en pdf clicant en aquest enllaç: https://drive.google.com/file/d/1h90-H6uY6hSCgpRwtQ0LYsxHAedULurL/view.