El dimecres 24 de novembre, a les 19 h, el Club de lectura comptarà amb la presència de l’escriptora Najat El Hachmi, en una sessió oberta a tothom.

Parlarem amb ella de la seva darrera novel·la, Dilluns ens estimaran, guanyadora del Premi Nadal 2021. En aquesta novel·la, l’autora catalana d’origen marroquí, parla sobre la importància de les dones com a protagonistes de la seva vida, dins l’entorn i el veïnat.

L’activitat estarà moderada per Maite Roldán, conductora habitual del Club de lectura.

Najat El Hachmi és una de les autores més destacades de la literatura catalana actual, pots saber una mica més sobre ella clicant en aquest enllaç: https://bibliotecasantfeliu.blog/2021/11/04/protagonistes-biblioextraradi-3/.

Per consultar totes les activitats incloses al BiblioEXTRARADI, pots descarregar-te el programa en pdf clicant en aquest enllaç: https://drive.google.com/file/d/1h90-H6uY6hSCgpRwtQ0LYsxHAedULurL/view.

Informació important
  • Data: dimecres 24 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure