Imatge de la portada del llibre Será mejor que os marchéisSerá mejor que os marchéis

Carlos Peramo

Barcelona: Stonberg Editorial, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

La recomanació de la setmana està ambientada en l’extraradi i arriba en format de vídeo.

Será mejor que os marchéis de l’autor local Carlos Peramo és un llibre de relats de terror, un dels quals, “Julieta y Romeo”, està ambientat a Sant Feliu. El dimarts 23 de novembre, llegirem aquest relat a les Lectures en veu alta i ens acompanyarà l’autor. 

A Será mejor que os marchéis trobem relats protagonitzats per personatges quotidians, enmig de situacions que estan en la fina línia que separa la realitat de la fantasia. Peramo, ja havia conreat el gènere terror anteriorment, a La muerte camina de noche (1991). De fet, un dels relats del llibre que et recomanem, porta el mateix títol. Per saber més sobre aquest aquest escriptor santfeliuenc, clica aquest enllaç: https://bibliotecasantfeliu.blog/2021/11/09/protagonistes-biblioextraradi-7/.

Clica aquí o a la imatge per veure la videorecomanació.

Imatge amb un símbol d'un llibre