El divendres 19 de novembre, a les 19 h, ens visitarà l’històric polític i escriptor Ignasi Riera, que ens parlarà de la seva trajectòria, sempre molt lligada al Baix Llobregat, en un acte conduït per la periodista santfeliuenca Sònia Perelló. L’activitat es farà a la Sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Amb Coneguem a…, la biblioteca pretén donar a conèixer figures importants que han treballat i escrit sobre el tema extraradi. Ignasi Riera és un d’aquests personatges clau per conèixer la història del nostre entorn proper i, el proper divendres, tindrem l’oportunitat de descobrir-la amb ell. Tens més informació sobre Ignasi Riera en aquest enllaç: https://bibliotecasantfeliu.blog/2021/11/05/protagonistes-biblioextraradi-5/.

Per consultar totes les activitats incloses al BiblioEXTRARADI, pots descarregar-te el programa en pdf clicant en aquest enllaç: https://drive.google.com/file/d/1h90-H6uY6hSCgpRwtQ0LYsxHAedULurL/view.

Informació important
  • Data: divendres 19 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure