Aquest mes, emmarquem la Tertúlia d’art en el programa d’activitats de BiblioEXTRARADI i la dediquem a dos quadres sobre treballadores tèxtils: La petita teixidora de Joan Planella i Treballadores tèxtils d’Aleksandr Deineka. L’activitat es farà el dimarts 16 de novembre a les 19 h i està oberta a tothom.

En aquesta sessió et proposem un acostament a dues pintures d’èpoques i estils diferents, que aborden una mateixa temàtica: el treball femení a les indústries tèxtils. La petita teixidora és una obra cabdal del pintor barceloní Joan Planella, de finals del segle dinou. Treballadores tèxtils és una peça d’Aleksandr Deineka que s’emmarca el corrent realista rus de principis del segle vint. Art i ofici van molt lligats en aquestes pintures que no et deixaran indiferents.

A càrrec de Margarita Pedrol i Anabel López.

Per conèixer totes les activitats incloses al BiblioEXTRARADI, pots descarregar-te el programa en pdf clicant en aquest enllaç: https://drive.google.com/file/d/1h90-H6uY6hSCgpRwtQ0LYsxHAedULurL/view.

Informació important
  • Data: Dimarts 16 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure