El dilluns 8 de novembre, a les 18 h, et proposem el taller Com ser home i no morir en l’intent: judicis i prejudicis sobre masculinitat i salut masculina, a càrrec d’Alícia Dalmau, terapeuta sexual i de parella.

A principis del segle vint-i-u va néixer un moviment internacional anomenat Movember, contracció dels termes anglesos Moustache (bigoti) i November (novembre). És un esdeveniment anual en el que els homes es deixen créixer el bigoti durant el mes de novembre. L’objectiu del Movember és sensibilitzar i informar sobre diversos aspectes relacionats amb la salut masculina, i s’organitzen activitats en diversos països.

La biblioteca s’afegeix a aquesta iniciativa amb aquest taller, en el que es tractaran temes relacionats amb la salut mental i la salut sexual.

L’activitat és farà de manera presencial a la sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació important
  • Data: dilluns 8 de novembre, a les 18 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure