Imatge del cartell de BiblioEXTRARADI

La Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat acull del 15 al 30 de novembre la segona edició de BiblioEXTRARADI, per difondre autors i obres al voltant del concepte d’extraradi, perifèria, barri, ciutat… El tema es tractarà des de la literatura i també des d’altres disciplines com la música, el cinema, la història o l’art. Més d’una vintena de propostes culturals s’aplegaran a la biblioteca de la capital del Baix Llobregat.

Comptarem amb la presència de noms propis com Manel Delgado, Najat El Hachmi, Ignasi Riera, Núria Cadenes, Anna Pacheco, Kiko Amat, Valentín Roma, Carlos Peramo i Maria Candel, que seran els protagonistes d’algunes de les activitats programades. Hi haurà xerrades, clubs de lectura, lectures en veu alta, tertúlies d’art, exposicions, concursos, contes o un taller de rap. També hi haurà un concert, amb La Estrella de David, i un cinefòrum al CineBaix, amb la pel·lícula Chavalas (Premi del públic al Festival de Màlaga), que comptarà amb la presència de membres de l’equip del film.

Consulta el programa per a més informació de les activitats, dates i horaris. Pots descarregar-lo en format pdf clicant aquí.