El dissabte 30 d’octubre a les 11 h, la biblioteca et proposa l’activitat familiar El joc de les faules, un Laboratori de lletres i imatges a càrrec d’Oh! Contes. El Laboratori de lletres i imatges és una experiència adreçada al públic familiar, que vol acostar la literatura a través del joc, la creativitat i la sorpresa.

El joc de les faules et proposa descobrir en família les faules de Jean de La Fontaine, de qui enguany celebrem el 400 aniversari del seu naixement. Descobrirem plegats què amaguen aquests relats tan populars i jugarem a crear les nostres pròpies faules.

L’activitat està recomanada per a famílies amb infants de 4 a 11 anys. Ja pots inscriure’t, trucant per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.


Sota l’ombra d’un gran arbre descansa una guineu. O potser espera que passi un conill per dir-li adeu? I el lleó, que és el rei de la contrada, rugeix com una fera o és que només badalla? Les faules de sempre, ara del dret i del revés. Construirem el cos i l’ànima d’aquestes històries singulars i, com feia La Fontaine, segur que se’ns amuntegaran els animals!

Imatge amb il·lustracions de diversos animals
Informació important
  • Activitat recomanada per a famílies amb infants de 4 a 11 anys
  • Data: dissabte 30 d’octubre, a les 11 h
  • Durada aproximada: 90 minuts
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Places limitades. Inscripcions per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca