El dimarts 26 d’octubre, a les 19 h, reprenem l’activitat Tertúlies de ciència amb una xerrada sobre la química i la seva importància al llarg de la història, a càrrec d’Anna Cardenal.

La química és una de les ciències que més llums i ombres ha projectat al llarg de la història, però la seva influència és indubtable. En aquesta xerrada divulgativa, descobrirem anècdotes i dades que il·lustren, a grans trets, com la química ha impulsat i alhora modificat el rumb de civilitzacions, com ha afectat al comerç i a la indústria, i també a la nostra vida quotidiana.

L’activitat és farà de manera presencial a la biblioteca i està oberta a tothom. També es podrà seguir virtualment a través de la plataforma Zoom clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/88165578707.

Informació important
  • Data: dimarts 26 d’octubre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure
  • L’activitat també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Zoom, clicant aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/88165578707