Imatge de la portada del llibre Kafka en MaracanáKafka en Maracaná

David García Cames, Miguel Ángel Ortiz i Marcel Beltrán

Barcelona: Panenka, 2020

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

 

T’agrada el futbol? Ets amant de la literatura? Les dues coses? Tant si respons amb un sí a la primera pregunta, com a la segona o a la tercera Kafka en Maracaná és el teu llibre. També pots simplement gaudir llegint aquest recull de contes escrits per tres autors: Miguel Ángel Ortiz, David Garcia Cames i Marcel Beltran, director web de la revista Panenka, tot un referent en les publicacions periòdiques futboleres.

Són molts els escriptors atrets pel món del futbol, un esport competitiu, sens dubte, però també dotat d’una gran bellesa i riquesa de matisos. En aquest llibre trobaràs 90 relats, basats en 90 partits en relació amb 90 literats. Tot un goig de lectura que garantim que et sorprendrà.

Per anar obrint boca, et deixem el booktrailer del llibre.