La biblioteca Montserrat Roig torna a obrir en horari habitual d’hivern a partir del dilluns 4 d’octubre:

  • Matins: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h
  • Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h

Davant la baixada general de les temperatures, i el correcte funcionament del sistema de renovació de l’aire, la biblioteca torna a oferir l’horari habitual d’hivern, malgrat que l’avaria per la qual es va tancar no s’ha resolt.

Els serveis tècnics han estat treballant en la seva reparació, però la seva complexitat no ha permès encara restaurar el seu funcionament amb garanties. Per això, s’està treballant en la substitució de tota la instal·lació de climatització per una altra que garanteixi el correcte funcionament.

Aquest procés es pot demorar durant mesos i comportar molèsties durant els treballs d’instal·lació, però es considera una mesura més eficaç i eficient a mitjà termini. Mentrestant, i sempre que les condicions ho permetin, la Biblioteca funcionarà amb sistemes de climatització alternatius.

Informa’t amb detall de la notícia: https://santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467&newid=31373&widget=carrousel