El dimecres 6 d’octubre a les 18.30 h ens visitarà Toni Clos per presentar el seu llibre Quadern a distància. Confinament d’un inspector d’educació a Sant Hilari. La presentació també acollirà la taula rodona “Literatura i educació”, que comptarà amb la presència d’Àngel Merino (ex-alcalde i professor), Montse Garrabou (directora de l’IES Martí Dot), Olga Vázquez (directora del CFA Mestre Esteve), Maite Carranza (escriptora) i Júlia Lucas i Alba Muñoz (alumnes de batxillerat de l’IES Martí Dot), a més de l’autor.


Quadern a distància és un llibre en forma de dietari escrit durant el confinament. Toni Clos parla d’educació, de la seva feina com a inspector d’educació, d’amor, de sexe, de les pors, de la mort, de les lectures durant el confinament i de la creativitat. Mirar ja és crear. Les il·lustracions del llibre són d’Ignasi Blanch.

Toni Clos dibuixa, pinta i escriu des de sempre. Per a ell cada dia és una estrena! Una vida dedicada a l’ensenyament: mestre, assessor de llengua i inspector d’educació des del 1992. Un camí a través de la mirada i de les mans. De descobrir el món: l’entonació de la pròpia veu i la dels altres. 

Informació important
  • Data: 6 d’octubre, a les 18.30 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure, segons aforament