Imatge de la portada del llibre Guía para el embarazo conscienteGuía para un embarazo consciente

Laia Casadevall

Barcelona: Vergara, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Veure disponibilitat a eBiblio

Cada vegada són més les dones que busquen un canvi en l’atenció que reben durant l’embaràs i el part.

Aquest llibre és un manual d’informació i divulgació al voltant de l’embaràs, el part i el puerperi en el nostre context actual. Una eina en la qual trobaràs informació veraç, objectiva i científica sobre tot aquest procés vital, i que t’ajudarà a prendre el control i el protagonisme del teu embaràs amb les teves pròpies decisions.

Tot i que, la majoria de les dones haurien de poder arribar al final de la gestació amb la consideració d’embaràs normal, la realitat és que poques d’elles arriben a terme sense haver passat per massa proves o intervencions. Un procés que s’acostuma a experimentar com una carrera d’obstacles i que, sovint, les dones viuen amb ansietat i incertesa, quan hauria de ser viscut des de la informació i la confiança. 

La Laia Casadevall és una llevadora catalana formada al Regne Unit, activista i feminista, amb la seva visió sobre el part i l’embaràs respectats, vol que les dones siguin capaces de prendre les seves pròpies decisions basant-se en informació contrastada i veraç, i no sota el paradigma de la por i la coacció com passa sovint.