Imatge de la portada del llibre La uruguayaLa uruguaya

Pedro Mairal

Barcelona: Libros del Asteriode, 2017

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Veure disponibilitat a eBiblio

La recomanació d’aquesta setmana arriba en forma de videorecomanació.

La uruguaya és una història ambientada entre Montevideo i Buenos Aires, on l’escriptor Lucas Pereyra viatja per un tema econòmic. Allà espera gaudir de la companyia d’una jove, però la cosa no resulta bé i torna a casa, on haurà d’enfrontar-se a una ruptura matrimonial que ja estava anunciada. Una novel·la breu i molt interessant, on la història particular de Lucas deixa veure perfectament el rerefons social dels països on transcorre l’acció. Un relat personal i petit que diu molt més del que pot semblar en un primer cop d’ull.

Clica aquí o a la imatge per veure la videorecomanació.

Imatge amb un símbol d'un llibre