El dimecres 9 de juny, a les 19 h, la biblioteca acollirà la presentació del llibre Trascender el abuso, d’Ana María Gili. Per assistir-hi cal inscripció. Pots fer-la trucant per telèfon (93 685 86 01) o presencialment a la biblioteca.

Et deixem un fragment del text de la contracoberta del llibre:

Les paraules d’aquest llibre et volen aportar coneixement, mostrant-te que no ets, ni els fets, ni els esdeveniments de la teva vida, que t’han fet creure que el teu passat i els teus, tenen poder sobre tu.

L’abús que has patit, sigui quin sigui, ha deixat empremta al teu record, en la teva persona, però vull que sàpigues que hi ha un camí millor per a tu, i que si decideixes endinsar-t’hi, et portarà cap a la sanació, a emponderar-te reconeixent la teva força i el teu poder personal.

Informació important
  • Data: dimecres 9 de juny, a les 19 h.
  • Lloc: Sala infantil.
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions per telèfon (93 685 86 01) o presencialment a la biblioteca.