El divendres 11, a les 17.30 h, serà l’Hora del conte a la biblioteca. Es tracta d’una activitat adreçada a infants a partir de 3 anys. Per assistir-hi cal inscripció, que pots fer trucant per telèfon (93 685 86 01) o presencialment a la biblioteca.

Moi Aznar ens porta l’espectacle de contes amb cançons Explica’m una selva.


Vet aquí una vegada un ratolí que era molt juganer i es va topar amb un lleó que no estava per massa jocs… Però al mateix temps, també hi havia una tortuga, cap animal no la respectava a la selva… I és que a la selva els protagonistes són els animals!

Informació important
  • Activitat familiar, recomanada per a infants a partir de 3 anys
  • Data: divendres 11 de juny, a les 17.30 h
  • Lloc: Sala infantil
  • Durada aproximada: 45 minuts
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca