El divendres 4 de juny, a les 18 h, la biblioteca organitza una nova sessió virtual, oberta a tothom, de l’activitat Història amb crispetes. La podràs seguir a través de la plataforma Zoom, clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/99927848471.

Aquest divendres us convidem a la tercera part de la trilogia cinematogràfica dels mons perduts, dedicada a l’Edat Mitjana. Reviurem la mil·lenària història de la Cristiandat medieval imaginada a la gran pantalla. Una aproximació cinematogràfica a aquells misteriosos temps intermedis, perduts entre la caiguda de l’Imperi Romà i la crisi del segle XIV, representats per les càmeres de Richard Fleischer, Laurence Olivier, Sergei Eisensten, Éric Rohmer, Ingmar Bergman, Carl Theodor Dreyer, Margarethe von Trotta o John Boorman. Un grapat selecte de bocins del millor cinema: llegendes, art, religió i política, posaran el punt i final a la trilogia de crispetes cinematogràfiques dels mons perduts.

Activitat a càrrec de José Luis Subías i Xesco Montañez.

Imatge de la pel·lícula Excalibur
Imatge de la pel·lícula Excalibur (John Boorman, 1981)
Informació important
  • Data: divendres 4 de juny, a les 18 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.