El dimarts 8 de juny a les 19 h, la biblioteca es vesteix de gal·la per rebre la poetessa Elena Medel, que ens oferirà el recital Yo he pensado en nosotras, un recorregut per la seva obra poètica. Ja estan obertes les inscripcions, que pots fer trucant per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.


Elena Medel és una de les poetesses en llengua castellana amb més ressò, i talent, del moment. Va nèixer a Còrdova l’any 1985, tot i que resideix a Madrid. Amb quinze anys, va escriure el seu poemari Mi primer bikini, amb el que va guanyar el Premio Andalucía Joven de Poesía. La seva poesia fresca, jove i directa ha estat inclosa en diverses antologies, com La lógica de OrfeoPoetisas españolas, Edad presente, Veinticinco, Inéditos y Antología de poetas españolas 1940-2002. És autora dels poemaris Tara, al 2006, i Chatterton, premi Loewe de Creació Jove al 2013. També ha escrit la novel·la Las maravillas (Anagrama, 2020) i diversos assajos literaris.

Va estudiar Filología Hispánica i exerceix la crítica literaria en diversos mitjans de comunicació. A més, treballa en altres iniciatives, com l’editorial la La bella Varsovia.


Aquesta activitat està inclosa en la Setmana de la Poesia, que es celebra a Sant Feliu del 3 al 20 de juny. Clica en aquest enllaç per consultar la programació: https://www.santfeliu.cat/documents/3896918/Programa_X_Setmana_de_la_Poesia.pdf.

Informació important
  • Data: dimarts 8 de juny, a les 19 h
  • Lloc: Planta 2
  • Inscripcions per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca