• Dimarts 1 de juny a les 18 h. Escriure en català, amb Montse Vallès i Josep Cuello Subirana. Comentarem el llibre Històries naturals, de Joan Perucho. Activitat amb inscripció.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Dimecres 2 de juny a les 17 h. Lectures en veu alta, amb Anabel López i BiblioVOLUNTARIS. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 31 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Divendres 4 de juny a les 18 h. Història amb crispetes: Mons perduts medievals, amb José Luis Subías i Xesco Montañez. Activitat virtual oberta a tothom.

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom: https://santfeliu.zoom.us/j/95953662719

 • Dissabte 5 de juny a les 11 h. Viquimarató #SantFeliuenques. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 24 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Planta 2

 • Dissabte 5 de juny a les 11 h. Taller Conta’m, recursos literaris per a famílies eixerides, amb Sherezade Bardají. Adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 24 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom. Els inscrits rebran l’enllaç al seu correu electrònic

 • Dimarts 8 de juny a les 19 h. Recital de poesia Yo he pensado en nosotras d’Elena Medel. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 31 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca. Activitat inclosa dins la programació de la Setmana de la Poesia.

→ Activitat presencial: Planta 2

 • Dimecres 9 de juny a les 19 h. Presentació del llibre Trascender el abuso, d’Ana Maria Gili. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 31 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • ACTIVITAT CANCEL·LADA Divendres 11 de juny a les 17.30 h. Hora del conte: Explica’m una selva, amb Moi Aznar. Activitat familiar adreçada a infants a partir de 3 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 31 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • ACTIVITAT CANCEL·LADA Dissabte 12 de juny a les 11 h. Laboratori de lletres i imatges: Cartografia del meu cos, amb Natalia Martínez – OhContes. Activitat familiar adreçada a infants de 4 a 10 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 31 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Dimarts 15 de juny a les 19 h. Tertúlies d’art: Iconografia paleocristiana, amb Anabel López i Margarita Pedrol. Activitat virtual oberta a tothom.

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom: https://santfeliu.zoom.us/j/99628545067

 • ACTIVITAT CANCEL·LADA Dimecres 16 de juny a les 17 h. Lectures en veu alta: Setmana de la poesia, amb Anabel López i Bibliovoluntaris. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 31 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • ACTIVITAT CANCEL·LADA Dijous 17 de juny a les 18.30 h. Taller Cuinant poesia, amb Moi Aznar. Activitat familiar adreçada a infans a partir de 6 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 7 de juny, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca. Activitat inclosa dins la programació de la Setmana de la poesia.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • ACTIVITAT CANCEL·LADA Dissabte 19 de juny a les 11 h. Minimúsics, amb Albada Blay. Activitat familiar adreçada a infants de 0 a 3 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 7 de juny, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Divendres 25 de juny. Micro Club d’anime i còmic: MCU, films i sèries de Marvel, a càrrec de Joan Falcó. 

→ Disponible al blog a partir del 25 de juny

 • ACTIVITAT CANCEL·LADA Dimarts 29 de juny a les 19 h. Tertúlies de ciència: Què són les vacunes?, amb Cristina Xufré Ballestero. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 14 de juny, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Dimecres 30 de juny a les 19 h. Club de lectura, amb Maite Roldán. Comentarem el llibre Indestructibles de Xavier Aldekoa. Activitat amb inscripció.

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom. Els inscrits rebran l’enllaç al seu correu electrònic

 • CANVI DE DATA Dijous 1 de juliol a les 18.30 h. Club de lectura en anglès, amb Ariane Amarantinis. Comentarem el llibre Breakfast at Tiffany’s de Truman Capote. Activitat amb inscripció. Inscripcions per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom. Els inscrits rebran l’enllaç al seu correu electrònic

A més a més, durant el mes de juny a la biblioteca:

 • Racó de l’artista: Sergi Podadera Moya
 • Autores d’arreu: Svetlana Aleksiévitx
 • Autor del mes infantil: Oliver Jeffers
 • Aparador de la biblioteca: Parcs i biblioteques… naturalment!
 • Exposició L’aparador de les meravelles, del 16 al 30 de juny
 • Exposició de llibres i altres materials amb motiu del Festival de Cinema Africà de CineBaix