Imatge de la portada del llibre Circulando hacia una nueva economíaCirculando hacia una nueva economía: el ejemplo de las empresas con rumbo fijo hacia la economía circular

José Luis Gallego

Barcelona: Profit Editorial, 2020

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Davant el repte global de la crisi climàtica, José Luis Gallego, conegut divulgador mediambiental, naturalista i escriptor, presenta la sostenibilitat mediambiental com una oportunitat per al desplegament empresarial.

I proposa l’economia circular com a nou model de desenvolupament, sostenible i responsable, basat en el procés “fabricar, consumir-usar, reutilitzar i tornar a fabricar”. Les empreses s’obren a aquest entorn econòmic, un nou sistema que posa el respecte al medi ambient al centre i esdevé un dels principals actius.

L’autor presenta un gran nombre d’exemples d’empreses que han avançat envers el model d’economia circular, com ara Aquaservice, Unilever España o Cerealto Siro Foods. Algunes d’elles són natives en el model d’economia circular i d’altres s’han adaptat, convençudes que és la manera d’avançar envers un desenvolupament més net, sostenible i en harmonia amb el planeta que habitem.

Per saber-ne més: