Imatge de la portada del conte infantil TrumanTruman

Text de Jean Reidy, amb il·lustracions de Lucy Ruth Cummins

Blanes: Entredos, octubre 2020

Enllaç al catàleg Aladí

En Truman és la tortuga de la Sara, una nena que viu en un pis de Manhattan. El seu terrari està prop de la finestra, on domina tot el carrer.

Avui la Sara es prepara per anar al seu primer dia d’escola i la tortuga està molt atenta a tots els seus moviments. Com que se li fa molt llarga l’espera del seu retorn, en Truman pren una decisió que pot semblar impossible per a una tortuga tan menuda. 

Us recomanem aquest encisador àlbum sobre el primer dia d’escola, sobre com ens afecten els canvis i el valor de la determinació. Les il·lustracions, dolces i amb tocs d’humor, arrodoneixen aquest àlbum il·lustrat, que farà  que t’enamoris dels seus protagonistes i de la seva relació.