El dimarts 18 de maig a les 19 h, et convidem a una nova Tertúlia d’art que es farà de manera online a través de la plataforma Zoom. L’activitat és oberta a tothom i per assistir has de clicar en aquest enllaç:

https://santfeliu.zoom.us/j/98973095260

La protagonista de la Tertúlia d’art serà l’artista xilena Pamela Briones (1990) que, durant el mes de maig, està exposant la seva instal·lació We Felitu a la biblioteca. Parlarem amb ella de la seva trajectòria professional com a artista multidisciplinària i del seu projecte d’investigació actual, que busca mediar entre societats, la indígena i l’actual, a través del ritual, i respondre els seus interrogants mitjançant l’art contemporani.

Informació important
  • Data: dimarts 18 de maig, a les 19 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.