Imatge de la portada de la novel·la Los HéroesLos Héroes

Joe Abercrombie

Madrid: Alianza, 2012

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Ambientada en el món de l’anterior trilogia d’Abercrombie, “la Primera Ley”, a Los Héroes trobem successos i personatges col·laterals que ja apareixien a les novel·les d’aquella trilogia.

És tracta d’un dels millor al·legats escrits contra l’absurditat de la guerra. Persones de diferents orígens i posicions socials es veuen abocades a una ferotge i mortal batalla entre dos exèrcits, pel domini d’unes terres sense interès i sota el lideratge de personatges que ja han perdut el nord del perquè és fan les coses.

Companyonia, heroisme, misticisme, fama… tot queda esmicolat en el sagnant i adictiu relat de l’autor, que s’ha convertit en un dels principals creadors de novel·les fantàstiques de l’actualitat. Imprescindible, però no apte per a consciències delicades, que encara creuen en els herois i la guerra.