Tornen les Lectures en veu alta, amb canvi de dia i horari. A partir d’ara es faran un cop al mes, els dimecres per la tarda.

Des de fa més de disset anys, la lectura es converteix en una activitat oral i col·lectiva. Durant una hora, aproximadament, llegim en veu alta tot tipus de texts: relats breus, contes per a adults, rondalles i llegendes, fragments de novel·les, poesies, articles d’opinió, teatre… És una trobada adreçada a tothom, oberta a aquells que gaudeixen del plaer de la lectura oral. Però, especialment, a aquells que puguin tenir alguna dificultat per a la lectura, ja sigui visual o d’atenció. Les Lectures en veu alta s’organitzen de manera que tothom hi pugui participar.

Vine a escoltar les històries més apassionants!

L’activitat està dinamitzada per Anabel López i Bibliovoluntaris.

T’esperem el dimecres 12 de maig a les 17 h, a la Sala infantil de la biblioteca.

Informació important
  • Data: dimecres 12 de maig, a les 17 h.
  • Lloc: Sala infantil.
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.