El divendres 7 de maig, a les 18 h, la biblioteca organitza una nova sessió virtual de l’activitat Història amb crispetes. La podràs seguir a través de la plataforma Zoom, clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/99927848471.

La segona part de la trilogia dedicada als “mons perduts”, la dediquem a l’antiguitat. Tres mil·lenis d’història que queden ben lluny i que van donar naixement a les primeres grans civilitzacions agràries i als primers imperis del Pròxim Orient, l’Àfrica i l’Europa. Mesopotàmia, Egipte, Pèrsia, Grècia i Roma a la gran pantalla, vistes per la càmera de Giovanni Pastrone, D.W. Griffith, Cecil B. DeMille, Mario Camerini, Stanley Kubrik, Roberto Rossellini, Desmond Davies, Oliver Stone, Ridley Scott… Mitologia, literatura, aventures i molt de cinema sobre història antiga.

Activitat a càrrec de José Luis Subías i Xesco Montañez.

Imatge de la pel·lícula Gladiator

Informació important
  • Data: divendres 7 de maig, a les 18 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.