Durant el mes de maig seguim amb les activitats presencials i virtuals a la biblioteca. Aquest mes trobareu algunes novetats a l’agenda: encetem dues noves activitats –Club de lectura en anglès i Tertúlies de ciència– i tornen les Lectures en veu alta –que ara es faran els dimecres per la tarda– i els Minimúsics. A més a més, hi haurà dues Hores del conte molt especials, adreçades als més petits de la casa.

Les activitats presencials s’organitzaran complint els protocols de salut, i es faran en espais que garanteixin la ventilació i la distància interpersonal. Això pot afectar a l’accés i els serveis als espais on es desenvolupin les activitats.

Per participar en algunes de les activitats cal inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

 • Dimarts 4 de maig a les 18 h. Escriure en català, amb Montse Vallès. Comentarem el llibre Quan surt la reclusa, de Fred Vargas. Activitat amb inscripció.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Divendres 7 de maig a les 18 h. Història amb crispetes: Mons perduts de l’antiguitat, amb José Luis Subías i Xesco Montañez.

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom: https://santfeliu.zoom.us/j/91824641508

 • Dissabte 8 de maig a les 11 h. Hora del conte per menuts: Tatanet, amb Gisela Llimona. Recomanat per a infants de 0 a 3 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 30 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Torre del Roser

 • Dimarts 11 de maig a les 17 h. Presentació dels llibres Magia prohibida i Magia paralela de l’autora Raquel Pastor. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 30 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Torre del Roser

 • Dimecres 12 de maig a les 17 h. Lectures en veu alta, amb Anabel López i biblioVOLUNTARIS. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 30 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Dijous 13 de maig a les 18.30 h. Club de lectura en anglès, amb Ariane Amarantinis Strachan. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 30 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Dimarts 18 de maig a les 19 h. Tertúlies d’art: Pamela Briones, el ritual creativo, amb Pamela Briones i Anabel López. 

→ Activitat virtual a través de la plataforma Zoom: https://santfeliu.zoom.us/j/98399743040

 • Divendres 21 de maig a les 18 h. Presentació del llibre Yo soy la madre tierra, de l’autora Gloria Gómez. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 30 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca. ** Inscripcions tancades **

→ Activitat presencial: Torre del Roser

 • Dissabte 22 de maig a les 11 h. Minimúsics, amb Albada Blay. Adreçada a infants de 0 a 3 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 15 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Torre del Roser

 • Dimarts 25 de maig a les 19 h. Tertúlies de ciència: Què és la ciència?, amb Pere Ruiz. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 30 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

→ Activitat presencial: Torre del Roser

 • Dimecres 26 de maig a les 19 h. Club de lectura, amb Maite Roldán. Comentarem el llibre La trena de Laetitia Colombani. Activitat amb inscripció.

→ Activitat presencial: Sala infantil

 • Divendres 28 de maig. Micro Club d’anime i còmic: Manga temàtics per a adults, a càrrec de Joan Falcó. 

→ Disponible al blog des del 28 de maig

 • Dissabte 29 de maig a les 11h. Hora del conte per menuts: La casa dels sons, amb Sandra Rossi. Recomanat per a infants d’1 a 4 anys. Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 21 de maig, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca. **Activitat completa**

A més a més, durant el mes de maig a la biblioteca:

 • Racó de l’artista: Pamela Briones
 • Autores d’arreu: Zeina Aberached
 • Autora del mes infantil: Emily Hugues
 • Aparador de la biblioteca: 15 anys del taller Escriure en català
 • Mostra de llibres infantils: l’hort
 • Avui fa: 100 anys del descobriment de la insulina