El dijous 29 d’abril, a les 19 h, la biblioteca et convida al monòleg Ismene, interpretat per Fina Rius.

L’activitat es farà a la Planta baixa de la Torre del Roser, és gratuïta i per assistir-hi cal inscripció. Les inscripcions es poden fer a partir del 22 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.


Ismene rep una carta. “Som un petit grup, plens d’admiració per vostè, pensem que no ha tingut tota l’atenció que es mereix. Ha passat molt de temps. Hi ha hagut milers d’opinions expressades sobre la seva germana, però sobre vostè gairebé res. I tanmateix, vostè ha estat ben a la vora del drama. Ens agradaria molt escoltar-la, i sentir-la parlar de com va viure vostè aquesta història…”


Ismene és un monòleg en forma de conferència de la dramaturga quebequesa Carole Fréchette que ha estat traduït per Elisabet Ràfols, dirigit per Imma Colomer i interpretat per Fina Rius. Ismene explica, dos mil cinc-cents anys després dels fets, el perquè d’una decisió que va prendre. Un text matisat i intel·ligent que parla la presència de les dones a l’esfera pública, del discurs de la desobediència i de la importància de tenir un espai propi i desgrana la personalitat d’una antiheroïna amb totes les seves llums i ombres.

Imatge amb el text Informació important
  • Data: dijous 29 d’abril, a les 19 h.
  • Lloc: Torre del Roser.
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 22 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.