El dimarts 20 d’abril març, a les 19 h, et convidem a una nova sessió virtual de Tertúlies d’art. L’activitat es farà a través de la plataforma Zoom, podràs accedir clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/98399743040.

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, analitzarem la famosa taula gòtica Sant Jordi i la princesa que es troba al Museu Nacional d’Art de Catalunya. L’obra forma part d’un políptic i la seva tradicional atribució al pintor vallenc Jaume Huguet ha estat qüestionada per diversos historiadors de l’art. Sens dubte, una taula molt interessant que permetrà endinsar-nos en la pintura gòtica, descobrint els seus estils, tallers i trets iconogràfics.

Imatge amb el text Informació important

  • Data: dimarts 20 d’abril, a les 19 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.