D’entre les activitats previstes a la ciutat el dia de Sant Jordi, la biblioteca acollirà la presentació del poemari El coàgul, d’Andrea Ambatlle, guanyadora del 45è Premi de Poesia Martí Dot 2019. Serà el 23 d’abril a les 19 h a la Segona planta de la biblioteca i comptarem amb la presència de l’autora.

Les persones interessades en assistir-hi han de formalitzar la seva inscripció presencialment a la biblioteca a partir de divendres 16 d’abril, o trucant al telèfon 936 85 01 86.


Andrea Ambatlle Peña (1995) s’ha exiliat a l’Alta Garrotxa, on la terra aspra i la vida quotidiana esdevenen militància. Allà es reconstrueix i construeix, lluny de l’ombra d’antigues lluites i batalles perdudes, la postmodernitat i el consumisme ferotge. Estudia Humanitats a bocins i a les fosques escriu poesia. El coàgul és el seu primer poemari, una història d’amor i desamor que recull en versos els racons més foscos del desig. El joc amb l’abisme, els límits, la carn i el poder entre individus.

El poeta Pau Gener, autor del pròleg del poemari, ha dit de l’autora: “Una veu demolidora, a urpa i dent, feta d’urpades, en què no saps quin dels versos se t’endurà un tros de teixit. D’una manera efectiva, seductora i desarmant.”

Font: Viena Edicions

Imatge amb el text Informació important
  • Data: divendres 23 d’abril, a les 19 h.
  • Lloc: Segona planta de la biblioteca.
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 16 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.