El dimecres 21 d’abril, a les 19 h, la biblioteca organitza un recital de cançons amb el cantautor satíric El Sobrino del Diablo, que ens oferirà un recorregut musical per la història de la literatura.


Sota el pseudònim d’El Sobrino del Diablo s’amaga Juan Gómez (Barcelona, 1969), un professor de llengua i literatura que, un bon dia, va decidir canviar les aules pels escenaris. Des de 1999 es dedica a fer concerts i espectacles per tot l’Estat, en sales d’aforament petit i mitjà o festivals. També ha participat als concerts de Radio 3, ha treballat amb artistes diversos o amb la productora El Terrat i en diferents projectes radiofònics, entre d’altres. Ha gravat diversos discos i ha escrit un parell de llibres.

Les seves cançons es caracteritzen per textos de caire àcrata, no exempts d’humor, sobre melodies de procedència diversa (blues, bluegrass, rock, heavy metal, reggae, folk) i la seva posada en escena, propera a la stand up comedy, no deixa a ningú indiferent.


L’actuació d’El Sobrino del Diablo, emmarcada en la programació especial amb motiu de Sant Jordi, ens transportarà als enyorats moments de concerts i bars.

Es tracta d’una activitat gratuïta però, per motius d’aforament, requereix inscripció. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer per telefon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.

Imatge amb el text Informació important
  • Activitat recomanada per al públic jove i adult.
  • Data: dimecres 21 d’abril, a les 19 h.
  • Lloc: Segona planta de la biblioteca.
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 14 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.