Torna l’Hora del conte de manera presencial a la biblioteca!

El dissabte 17 d’abril, a les 11 h, Sandra Rossi ens explicarà la història de La col·leccionista de paraules


Quan jo era petita, anava de vacances a casa dels meus avis. Era una casa enmig del bosc, molt gran, plena d’habitacions i misteris que m’encantaven. Però el misteri més gran de tots era una habitació, un lloc on els meus pares i els meus avis em deien que estava prohibit entrar. “És l’estudi de l’oncle Vicente”, deien, “no el podem molestar!”

La curiositat em rosegava: havia d’esbrinar què s’amagava darrera d’aquella porta tancada. Un dia vaig decidir obrir-la i… us explico que hi vaig trobar?


Imatge amb el text Informació important
  • Activitat familiar recomanada per a infants a partir de 3 anys.
  • Data: dissabte 17 d’abril, a les 11 h.
  • Lloc: Torre del Roser.
  • Activitat amb inscripció. Inscripcions a partir del 10 d’abril, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.